….då var man ett år äldre igen…..inte så stor skillnad faktiskt.

Dagen började med skönsång av alla grabbarna. Barnen hade ritat teckningar och R hade handlat den önskade “negglisjen”……… + den där Mollyn som jag köpte till mig själv för ett par veckor sedan. Det är så man gör…, man handlar till sig själv innan man fyller och säger att det är en tidig födelsedagspresent, men sen kan de ju inte komma tomänta den dagen man fyller, innebär ju att man får dubbla presenter..smiley….

Dagen fortsatte med kioskansvar på Hamreskolan. McDonalds cup och föräldrarna i BK30 måste hjälpa till…….6 timmar var jag där……Inte vad man önskat kanske, men hemma är inte heller så kul nu när hela köket är rivet och man får koka soppa på en spik och diska i balja på toaletten…..

Men nu är det nära !!! Helgen har ägnats åt köket, rivit det sista och lagt golv och spikat lister. På onsdag smäller det och jäklar om de inte är i tid !!!

Imorgon vinkväll hos Pernilla, skönt att slippa äta mikrovärmd gröt eller ostburgare från Donkan…….