……..går sakta men säkert framåt. Har nu rivit en del och spacklat och slipat. Har kommit fram till att just det är nog det tråkigaste som finns !! Dammigt blir det överallt och man måste dessutom göra det femtielva gånger innan R är nöjd…….”det är ingen som ser….” försöker jag….man är ju inte från familjen provisorisk för intet……

Gustav på dans och Olle lekt med två kompisar, har till och med hunnit städa lite…

R är i Göteborg och kommer hem sent ikväll. Jag ska väl somna till Bonde söker fru.

Igår var det säsongspremiär för Desperate……lika mystisk som vanligt…..

Har bokat frissa till på fredag. Är urless på mitt platta risiga hår och tänkte mig en liten fin permanent för att få lite “lyft”.

Berättade om mina tankar varpå frisören nästan garvade och sa att hon inte gjort permanent på 13 år……var visst lite ur tiden…..så det blir färgning istället och någon fräck uppklippning…..

När jag ändå är inne på hår så har jag en pumpflaska med ansiktsrengöring. Sån där som ger ett fint skum när man trycker på den. Den flaskan började plötsligt stå på handfatet och det minskade oroväckande i den. Kom på den lilla tjuven när jag såg R pumpa i godan ro för att sedan smeta in i håret…….”trodde det var hårgele'” var den fina kommentaren……..vågar jag ens säga att han fortfarande använder den trots att han vet vad det är……..

Nu Pernilla ; en av mina fyra läsare, fick du väl ett inlägg som heter duga……smiley

Måste bli bättre på att hålla bloggen uppdaterad…